VÅRA TJÄNSTER

Vi kan ställa upp och måla det mesta för dig. Allt från små detaljer inne i hemmet, till de stora väggarna utomhus. Inga jobb är för små eller stora för att vi ska vilja ta oss an dem.

Vårt motto är att ge våra kunder den allra bästa servicen och god valuta för dina pengar. Kontakta oss gärna och se hur vi kan hjälpa till. Det går alltid att komma fram till en bra lösning så att du får målat det du vill. Vi kan också komma med förslag om vilken sorts färg som är bäst att använda för just den saken.

Vissa ytor måste målas regelbundet för att skyddas mot väder och vind. Se till att det blir gjort i tid, innan det behövs kostbara reparationer. Andra uppdrag vi får handlar mest om att sprida glädje med ny färg eller renovering. För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda, och kommunikation är grunden för detta. Vi gör precis som vi kommit överens om.

Samtidigt så är vi kända för att vara noggranna, även med de små detaljerna. Du kan därför vara helt säker på att ditt hem eller dina föremål kommer att bli som nya när vi är klara.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: