OM OSS

Lite färg kan göra stor skillnad. Det är något vi är väl medvetna om efter flera år i branschen. Vi har målat stora hus men även mindre rum. Allt som har att göra med målarfärg är vi experter på.

Tveka därför inte att kontakta oss för vilka måleriuppdrag som helst. Vi kan alltid komma upp med enb ra lösning som gör att du får mer färg i tillvaron. Oavsett om du vill måla fasaden på ditt hus eller det bara är köksluckorna som behöver fräschas upp så finns vi här.

Vårt team har en gedigen utbildning och stor erfarenhet inom måleri. Tillsammans så har vi provat på det mesta. Detta ger dig en god grund för att anlita oss. Samtidigt så är vi kända för att alltid satsa på kvalitet. Du kommer garanterat att bli nöjd med resultatet.

Både privatpersoner och företag är välkomna hos oss. Vi ser till att du får den färg du vill ha, på rätt ställe och till ett bra pris. En lång rad med nöjda kunder kan intyga detta, och de är både vår referens och vår stolthet. En snyggt målad vägg eller föremål är vår största glädje, och vi delar gärna med oss av den med andra.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: